Scouting Erasmus Logo

Scouting Erasmus Oosterhout

Berichten Drintel Horde

Weekeindkamp

15-11-2013

De hele groep was mee op weekeindkamp! Dat was erg gezellig, vooral omdat we in de afgelopen weken maar liefst 6 nieuwe leden mochten verwelkomen, die we op vrijdag hebben geïnstalleerd, voor het kamp echt begon. 

Op vrijdagavond begonnen we met een spannend avondspel, dat eindigde rondom het kampvuur met een snoepje en wat drinken. 

Zaterdagochtend begon de dag met het bakken van lekkere pepernotenbroodjes, die we lekker opaten in onze 'Bios' - bedankt, Coyote Horde :-) - tijdens het kijken naar de aankomst van Sinterklaas op tv. Toen vertrokken we naar het hoogtepunt van de dag: schaatsen op de ijsbaan in Breda! Dat ging iedereen goed af, op een enkele glijpartij na... maar dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. 

's Avonds stonden er lekkere frietjes op ons te wachten, en als toetje nog een heel spannend avondspel, waarbij we met portofoons moesten communiceren om het volgende spelonderdeel te bereiken. Helaas was het kamp zondag al veel te vroeg weer afgelopen, maar dat had natuurlijk ook een goede reden: veel kinderen wilden gaan kijken naar de aankomst van de Sint in Oosterhout.

Extra foto's

Video